HomeNieuwsZAMO Volleybalclub, klein, maar vol enthousiasme

ZAMO Volleybalclub, klein, maar vol enthousiasme

Sportservice Heemstede-Zandvoort is dankzij de uitvoering van verschillende sportstimuleringsprojecten nauw betrokken bij de sportverenigingen in Zandvoort. De verenigingsadviseurs komen zo in contact met zowel kleine als grote sportverenigingen. Een kleine, maar erg gezellige vereniging is ZAMO Volleybalclub.

Elly Walbrecht, lid van deze groep van 10 recreatieve volleyballers, weet te melden dat de vereniging al meer dan 30 jaar bestaat. “Onze leden vormen een hechte en erg gemotiveerde groep. Onze trainer verzorgt al meer dan 25 jaar op een enthousiaste wijze de trainingen. Onze leden zijn mannen en vrouwen van 45 tot zelfs over de 80 jaar.”

ZAMO speelt iedere zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur in de Korver Sporthal. In de wintermaanden zijn zij actief tussen 1 oktober en 30 maart. Het programma bestaat uit een warming-up gevolgd door oefeningen met de bal. Daarna worden gemiddeld 4 sets gespeeld. Na afloop wordt er nagekletst onder het genot van een kopje koffie en om de beurt wordt er door de leden een versnapering meegenomen.

Bent u net als de verenigingsadviseur van Sportservice Heemstede-Zandvoort enthousiast geworden over deze gezellige club? Kom dan eens kijken op zaterdagochtend of bel met Elly (0235350990) of trainer Michiel (0619152060).