HomeNieuwsVoorbereiding Kids Circuit Run voor de jeugd in Zandvoort!

Voorbereiding Kids Circuit Run voor de jeugd in Zandvoort!

Vanaf 3 februari 2012 kun je op je eigen niveau met een groep leeftijdsgenoten beginnen met hardlopen. Het einddoel? Uitlopen van de Zandvoort Kids Circuit Run! Om die reden organiseert de gemeente Zandvoort in samenwerking met Sportservice Heemstede-Zandvoort voor de basisschooljeugd een speciale hardlooptraining in voorbereiding op de Zandvoort Kids Circuit Run. Op 25 maart vindt de vijfde editie van de Zandvoort Circuit Run plaats en jij kan er bij zijn. In acht weken tijd maken zij van jou een ware top atleet! Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud en woon je in Zandvoort? Schrijf je dan nu GRATIS in voor deze hardlooptrainingen, inclusief startbewijs voor de Kids Circuit Run.

Train voor de unieke Zandvoort Circuit Run op zondag 25 maart 2012! De gemeente Zandvoort biedt, in samenwerking met Sportservice Heemstede-Zandvoort, GRATIS hardlooptrainingen aan voor de basisschooljeugd in Zandvoort inclusief startbewijs. Met deze trainingen bereid jij je op een perfecte manier voor op de Kids Circuit Run. Op het spectaculaire circuit loop je een uitdagende ronde van 2,5 kilometer. De start van de Kids Circuit Run is vanuit de Pitsstraat voor het oog van het grote publiek, daarna passeer jij de Tarzanbocht én de Hunzerug waarna jij/je gefinisht wordt vóór de eretribune op het circuit.
Maar voor het zover is moet er natuurlijk eerst getraind worden. Gedurende acht weken is er voor jou de mogelijkheid om één keer per week een uur spelenderwijs te werken aan je (loop)conditie. Sportservice Heemstede-Zandvoort start de trainingen op vrijdag 3 februari om 15:30 uur. Bij grote belangstelling zal daar een tweede uur aan worden toegevoegd. Jij doet toch ook (weer) mee?
Inschrijven voor deze uitdagende en sportieve activiteit doe je via de website van de JeugdSportPas voor 20 januari 2012. Surf naar de JeugdSportPas website en schrijf je in! Bij het eerste bezoek aan de JeugdSportPas website zul je je eerst even moeten aanmelden bij het systeem. Je ontvangt vervolgens per mail een bevestiging waarna je kunt aanmelden voor de hardlooptrainingen.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sportservice Heemstede-Zandvoort op tel 023-5740116 of klik hier om een mail te sturen.