HomeNieuwsVoedingsvoorlichting bij GALM+ sport- en speluur

Voedingsvoorlichting bij GALM+ sport- en speluur

Vrijdag 14 oktober heeft de GALM+ groep, die wekelijkse op vrijdag van 19.00-20.00 uur onder leiding van Elly de Jong deelneemt aan het sport- en speluur, een interessante voedingsvoorlichting gekregen. Na afloop van de les kregen de deelnemers informatie van diëtiste Marloes Mulders van Zorgbalans.

Aan bod kwamen de onderwerpen gezonde voeding, overgewicht (energiebalans) en beweging. Waarop moet je letten op de verpakkingen in de supermarkt? Wat zijn valkuilen op het gebied van voeding? Het was een geslaagde bijeenkomst geeft Mulders aan: “De deelnemers waren erg enthousiast!”

De sport- en spelgroep sport nog tot eind 2011 via het GALM+ project in de gymzaal van de Oranje Nassau School. Daarna wordt het GALM+ project afgesloten met een fittest. Het streven is om de groep vervolgens zelfstandig onder leiding van docent Elly de Jong verder te laten sporten.

Wie interesse heeft in deelname aan het sport- en spel uur, of in de andere GALM+ activiteiten sportief wandelen, nordic walking en keepfit (fitness bij Kenamju), kan contact opnemen met Sportservice Heemstede-Zandvoort op 023-5319475 of via hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl.