HomeNieuwsVierde Zandvoortse Sportcafé op vrijdag 13 oktober

Vierde Zandvoortse Sportcafé op vrijdag 13 oktober

Andy Houtkamp en Henny Ruckert presentatoren in ‘Sportcafe’ Korver Sporthal

De bekende radioverslaggever Andy Houtkamp van het NOS programma Langs De Lijn zal op vrijdagavond 13 oktober het vierde Zandvoorts sportcafé presenteren. Hij krijgt dit jaar assistentie van een oud-Langs de Lijn collega: Henny Ruckert. De avond, die net als eerdere edities live op ZFM te beluisteren zal zijn, wordt dit jaar in het Sportcafé van de Korver Sporthal aan het Duintjesveld  georganiseerd. De organisatie van het Sportcafé is in handen van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort en ZFM.

Andy Houtkamp verslaat bij Langs de Lijn onder meer atletiek, honkbal en voetbal. De Hoofddorper speelde zelf voetbal, honkbal en later softbal. Houtkamp ontvangt samen met Ruckert tussen 19.00-21.00 uur zowel sporttalenten als vrijwilligers uit het Zandvoortse sportleven.

Leuke gasten

Gert Toonen, die als wethouder in Zandvoort sport in zijn portefeuille heeft, opent met Lisette van Dee van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort het Sportcafe. Aan bod komt onder meer het thema schoolsport (met Hubert Habers en Tanja Muskee van Team Sportservice) en Mirjam Fuldner van de Oranje Nassau School. Maar ook dit jaar staan de sporttalenten uit Zandvoort centraal. Bodi van Galen, Sebas Graber, Melissa Boyden, Jacky Huijben en Ayoub Gourari schuiven aan en vertellen over hun ambities. Het sportcafe vindt plaats in de Week van de scheidsrechter. Daarom schuiven onder andere Yolande Brada (namens de hockeybond) en de jeugdige Zandvoortse scheidsrechter Merijn Gouzinne aan. Het Sportcafe wordt afgesloten door de gastheren: Bert-Jan Wijnands namens het Sportcafe en Cock Zwemer als beheerder van de Korver Sporthal.

De gezellige avond is voor alle sportliefhebbers gratis bij  te wonen.