HomeNieuwsTientallen kinderen en ouders vermaken zich met strandsporten

Tientallen kinderen en ouders vermaken zich met strandsporten

In het afsluitende blok van de JeugdSportPas in Zandvoort (week 24 tot en met 27) worden er door Sportservice Heemstede-Zandvoort in samenwerking met Firstwave Surfschool en Azzurro echte zomersporten aangeboden: golfsurfen en een combinatie van powerkiten/suppen/golfsurfen. Speciaal voor deze gelegenheid en als afsluiting van het JeugdSportPas project mochten ook ouders zich inschrijven voor een eenmalige surfles. Deze eenmalige les zat met 8 aanmeldingen vol. Ook de lessen voor de kinderen zitten vol met 30 kinderen (Azzurro) en 15 kinderen (Firstwave). De kinderen nemen aan 4 lessen deel.

Wie de foto’s van de lessen wil zien ‘surft’ naar www.sportserviceheemstedezandvoort.nl of www.facebook.com/sshz.heemstedezandvoort. De JeugdSportPas
Het sportstimuleringsproject ‘Jeugd Sport Pas’ werd dit schooljaar in het kader van Zandvoort Actief gefinancierd door de gemeente Zandvoort om kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs tegen een lage prijs kennis te laten maken met diverse takken van sport. De JeugdSportPas werd uitgevoerd door Sportservice Heemstede-Zandvoort. Zij betrokken bij de uitvoering daar waar mogelijk de plaatselijke sportverenigingen en andere sportaanbieders. Ook de basisscholen werden betrokken bij het project.