HomeNieuwsTeam Sportservice geeft zomer boost met campagne voor sportaanbieders

Team Sportservice geeft zomer boost met campagne voor sportaanbieders

Zomerboost Team Sportservice

Team Sportservice geeft de zomer van 2021 een positieve en sportieve boost! Team Sportservice start met een zomerse promotiecampagne voor de sport: ZomerBoost. Samen met sportverenigingen en -organisaties maken we het op de velden en accommodaties weer levendig tijdens de zomermaanden. Denk aan clinics, sportdagen, proeftrainingen en andere leuke activiteiten. Het aanbod zet de vereniging of sportorganisatie zelf op, wij zorgen voor de ondersteuning met onder andere webinars, communicatiemiddelen en een promotiecampagne.

Waarom in de zomer?

Zoals het er nu naar uitziet keren we in de zomermaanden steeds meer terug naar het oude normaal. Het perfecte moment voor veel Nederlanders om iets te doen aan de overtollige coronakilo’s en ons sociale leven weer uit te breiden. Daar staat tegenover dat veel Nederlanders nog wel van plan zijn om hun vakantie in eigen land te besteden. Als sportvereniging of -organisatie zijn de zomermaanden dus het perfecte moment om de club open te stellen.

Wat doe jij als sportaanbieder?

Als sportaanbieder bedenk je zelf het speciale zomeraanbod en zet dit ook op. Dit kan aanbod voor een bestaande doelgroep zijn, maar ZomerBoost is ook een goede mogelijkheid om nieuw aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen. De ZomerBoost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Binnen die tijd plaats jij je activiteiten op het platform van je regio: Noord-Holland Actief, Zuid-Holland Actief of Utrecht Actief.

Ondersteuning van Team Sportservice

Maar als sportaanbieder sta je er natuurlijk niet alleen voor. Wij ondersteunen je graag met webinars, die we gratis kunnen aanbieden. We bieden communicatiemateriaal dat elke vereniging kan aanpassen om het eigen aanbod te promoten. Daarnaast verzorgt Team Sportservice een lokale promotiecampagne voor sport en bewegen. Iedere inwoner van een ZomerBoost-gemeente weet zo dat er deze zomer gesport kan worden. Waar en wanneer.

Online aftrap-bijeenkomst

De ZomerBoost-campagne biedt veel mogelijkheden voor jou als sportaanbieder. Om je op weg te helpen houden we in aanloop naar de aftrap een informatiebijeenkomst. Deze aftrapbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 april van 19.30 – 21.30 uur voor sportaanbieders uit Haarlemmermeer, Zandvoort en Heemstede.

Meld je nu aan voor de aftrapbijeenkomst of lees hier meer informatie over de Zomerboost

Kun je niet op de avond van jouw gemeente? Neem dan contact met ons op om op een andere avond aan te sluiten.
Ook voor vragen en of opmerkingen kunt een e-mail sturen naar Lisette van Dee.