HomeNieuwsSportservice Heemstede-Zandvoort wordt Team Sportservice Heemstede-Zandvoort

Sportservice Heemstede-Zandvoort wordt Team Sportservice Heemstede-Zandvoort

Sportservice Heemstede-Zandvoort gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Heemstede-Zandvoort. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening. Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen. Daarom lanceert Team Sportservice Heemstede-Zandvoort, naast de nieuwe naam, ook een nieuwe website: www.teamsportservice.nl/heemstede-zandvoort/

Positieve effecten
De missie van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijhorend logo. Wat niet verandert, zijn de buurtsportcoaches van Team Sportservice die nog steeds actief zijn in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen.

Activiteiten voor iedereen
De buurtsportcoaches van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseren in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op de vernieuwde website vindt men eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd.

Sportadvies
Inwoners die willen gaan sporten of bewegen, maar geen idee hebben welke mogelijkheden er zijn, kunnen gerust eens contact opnemen met de buurtsportcoaches. Zij weten alles van het actuele sportaanbod in <invoegen gemeente(s)>.  Ook voor mensen die (sociaal) een drempel voelen, staat de buurtsportcoach klaar om samen die eerste stap te zetten.

Meer informatie
Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van onze projecten contact opnemen met Hubert Habers, hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl of Lisette van Dee lvandee@sportserviceheemstedezandvoort.nl, 023 – 573 46 79. Team Sportservice Heemstede-Zandvoort is onderdeel van de provinciale sportorganisatie Team Sportservice Noord-Holland.