HomeNieuwsSportmix Jongeren Heemstede

Sportmix Jongeren Heemstede

Jongeren van 12 tot en met 16 jaar kunnen vanaf 8 juni 2021 gratis sporten bij Sportmix Jongeren, met activiteiten als voetbal skillz, kickboksen en freerunning. Hier kunnen de jongeren, bij wie de sociaal-emotionele gevolgen van de lockdown zwaar zijn gevallen, hun energie kwijt en hun hoofd leeg maken.

Tijdens Sportmix Jongeren staat sporten met leeftijdsgenoten centraal. Voor 12 tot en met 16 jaar organiseert Team Sportservice wekelijks activiteiten. Op het programma staan freestyle basketbal, voetbal skillz, kickboksen, archery tag en kickboksen.

Buurtsportcoach Lisette van Dee: “De lockdown is zwaar geweest voor de jongeren, ze vervelen zich. Sport is zó belangrijk voor de gezondheid. Niet alleen lichamelijk, maar juist ook voor de sociale en emotionele waarden. Ik hoop dat we zo de Heemsteedse jongeren helpen. Gelukkig kan er weer meer in deze tijd; Team Sportservice wil de jongeren t/m de zomervakantie gratis wat leuke activiteiten aanbieden om ze een lekkere boost voor de zomer te geven.”

De sportclinics zijn gericht op Urban sports die ze ook zelf in hun eigen tijd kunnen beoefenen. Naast sport en fun staat het sociale gedeelte ook zeker centraal. Op deze manier geven we de jongeren wat mee wat ze daarna ook lekker zelf kunnen gaan doen op het pleintje of veldje in de buurt.

Sportmix jongeren

(klik op de button voor meer info over Sportmix Jongeren)