HomeNieuwsSportlessen in kader van Brede School in Zandvoort

Sportlessen in kader van Brede School in Zandvoort

Binnenkort gaat in Zandvoort het sportieve Brede School aanbod van start. Dit naschoolse aanbod zal aangeboden worden op de Golf, de Blauwe Tram en de Oranje Nassau school. De lessen zijn voor de groepen 1 t/m 3, 4 t/m 6 en 7/8. Voor elk van deze drie groepen is er tijdens de drie blokken steeds een ander sportaanbod. Van oktober 2011 tot en met mei 2012 worden in Zandvoort panna voetbal, streetdance en een sport- en spelinstuif aangeboden. Alle lesdata bekijken en inschrijven is mogelijk via www.sportserviceheemstedezandvoort.nl.

Panna Knock OutBij Panna Knock-Out speel je 1 tegen 1 voetbalwedstrijdjes van 3 minuten. Je wint door meer doelpunten te maken dan je tegenstander, maar het mooiste is om te winnen door een Panna! Bij een echte Panna speel je bewust je tegenstander de bal tussen z’n benen door en neem je daarna de bal zelf weer aan. De wedstrijd stopt dan gelijk. De cursus duurt vier weken en zal per leeftijdscategorie worden aangeboden op diverse locaties. Elke cursus zal worden afgesloten met een heus Panna KO toernooi in de laatste les! De winnaars, per leeftijdscategorie, spelen tegen elkaar in de grote finale op 11 juli 2012 in Zandvoort. De uiteindelijke winnaar mag zich ‘Panna King’ van Zandvoort noemen en ontvangt een uitnodiging voor het NK Panna Knock Out in Beverwijk. Sport- en spel instuif Vier weken achter elkaar kunnen kinderen meedoen aan diverse sport- en spel activiteiten.
Denk aan: klimmen/klauteren, unihockey, voetbal, tikspelen, acrobatiek, schommelen en heel veel meer! De organisatie van de sport- en spel instuifstreeft er naar om zoveel mogelijk basisschoolkinderen in de gemeente Zandvoort sportief en actief bezig te laten zijn deze middag. Dus heb je zin om je lekker uit te leven met je vriendjes? Schrijf je dan in voor de sport- en spel instuif.Streetdance
Vier weken achter elkaar kunnen kinderen meedoen aan de streetdance activiteit. Na een goede warming up komt de echte swing aan bod, die je zowel op de plaats als door de ruimte beoefent. Op vette beats worden flitsende ‘moves’ gemaakt. Er wordt veel tijd besteed aan een goede techniek. Elke les wordt er gewerkt aan een leuke danscombinatie. De les wordt afgesloten met een korte ‘cooling down’ om weer op adem te komen.
Voor meer informatie over het sportaanbod van de Brede School in Zandvoort kunt u contact opnemen met Hubert Habers, telefoonnummer 023-5740116 of mail naar hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl.