HomeNieuwsRoeien en hardlopen met JeugdSportPas in Heemstede

Roeien en hardlopen met JeugdSportPas in Heemstede

Een nieuwe periode met leuke sportactiviteiten voor de Heemsteedse jeugd staat in de startblokken. Kinderen van groep vijf tot en met acht kunnen zich vanaf nú inschrijven voor Roeien (Kr&ZV het Spaarne) en speelse looptrainingen (Fit, Fun&Run) om kinderen enthousiast te maken voor de loopsport en misschien straks de Heemstedeloop?! Deze sportcursussen zullen de komende weken worden aangeboden in het kader van de Heemsteedse ‘JeugdSportPas’. De sportcursussen bestaan uit vier lessen en kosten € 5 euro per cursus.

Benieuwd naar het aanbod en de lesdagen, of direct inschrijven? Klik hier! De inschrijving voor de vierde periode JeugdSportPas in Heemstede sluit op 26 mei. Wees er dus snel bij!

Het sportstimuleringsproject ‘JeugdSportPas’ wordt gefinancierd door de gemeente Heemstede om kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs tegen een lage prijs kennis te laten maken met diverse takken van sport. De JeugdSportPas in Heemstede wordt uitgevoerd door Sportservice Heemstede-Zandvoort. Zij betrekken bij de uitvoering daar waar mogelijk de Heemsteedse verenigingen.
Meer informatie over de JeugdSportPas.