HomeNieuwsRed Family Fit!

Red Family Fit!

Net nu het programma Family Fit op volle toeren draait en alle deelnemers (met overgewicht) op weg zijn naar goede resultaten, is de subsidie weggevallen door faillissement van één van de projectpartners. Dit betekent dat we met man en macht aan het kijken zijn hoe we het programma kunnen borgen met behulp van andere financiële bronnen.

Waarom deze campagne?
Onze eerste focus is dat de huidige groep van 15 jongeren en hun ouders het programma tot aan de zomervakantie kunnen afmaken. Zij mogen hier niet de dupe van worden!
Zij zijn nu halverwege het traject en zijn juist zo goed bezig om te werken aan een gezonde leefstijl. Naast hun deelnemersbijdrage die ze maandelijks betalen hebben we nog ruim 2000 euro nodig om het hele traject af te kunnen maken.

Wat is Family Fit?
Zo’n 15 jongeren met hun ouders gaan 9 maanden met Family Fit aan de slag om een gezonde leefstijl aan de leren en overgewicht terug te dringen.
De groep die nu bezig is zit precies op de helft van het programma. Zou het niet zonde zijn als ze het programma niet kunnen afmaken?
Laten we er met zijn allen een succes van maken!

Klik hier om te doneren!