HomeNieuwsPopulaire fittest 65+’ers Heemstede weer op programma

Populaire fittest 65+’ers Heemstede weer op programma

Sinds 2009 organiseert Sportservice Heemstede-Zandvoort samen met de gemeente Heemstede fittesten voor 65+’ers. Op zaterdag 24 oktober staat de 6e editie op het programma. Meer dan 1.500 deelnemers hebben de afgelopen jaren aan de fittest deelgenomen. Ook op 24 oktober worden weer zo’n 300 deelnemers verwacht in de Groenendaal Sporthal. De zesde editie is een bijzondere. Naast de fittest worden aansluitend ook zo’n 10 andere sportieve activiteiten georganiseerd, zoals een demonstratie van E-bikes inclusief fietstocht.

Bewegingsactiviteiten
Aansluitend op de fitheidstest kunnen deelnemers aansluiten bij één van de vele sportieve activiteiten die rondom de sporthal worden georganiseerd: een wandeling, koersbal, golf, tennis, hockey, fitness, fietsen, dans, of yoga.

De betrokken verenigingen en organisaties zorgen voor gevarieerde, verantwoorde en veilige lessen in een ontspannen sfeer. Wie enthousiast wordt, krijgt een aanbod om een aantal keer te komen kennismaken bij reguliere sportlessen van de aanbieders.

Indien u meer informatie wenst over de fitheidstest, kunt u contact opnemen met Sportservice Heemstede-Zandvoort, tel. 023-573 46 79.

Aanmelden
De inwoners van Heemstede van 65-75 jaar krijgen begin september bericht over de fittest. Vanaf dat moment kunnen zij zich aanmelden.