HomeNieuwsPannakoning 2018 in Zandvoort!

Pannakoning 2018 in Zandvoort!

Afgelopen vrijdag, 20 april, heeft de finale van het Pannatoernooi van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort op het Louis Davidscaré in Zandvoort plaatsgevonden. In voorafgaande weken zijn er op diverse plekken voorrondes geweest. Jongeren vanaf 10 jaar hebben zich kunnen plaatsen voor de finale, hier maakten zij kans om de Pannakoning  2018 van Zandvoort te worden.

De “Masterpool” bestond uiteindelijk uit de 9 beste straatvoetballers van Zandvoort. Na een aantal potjes was de grote finale, die werd gespeeld tussen Sam de Graaf en Bodi Booker. Na 2 spannende minuten waarin Bodi leek te winnen maakte Sam een PANNA. Na het “poorten” van de tegenstander is de pot over. Daarmee is Sam de Pannakoning van 2018 in Zandvoort geworden, deze naam mag hij een jaar lang dragen!

Wiens naam ook verdient genoemd te worden is Daan Kavelaars. Hij is degene met de meeste panna’s op zijn naam tijdens de finaledag.

Volgend jaar keren we zeker terug met ons mooie pannaboarding! Misschien word jij wel de nieuwe koning van Zandvoort in 2019!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christopher Manuputty; , 023 5734679. Op onze social media bevinden zich foto’s en filmpjes van de voorrondes en de finale.

Het Pannatoernooi is verbonden aan de BuurtSportVereniging ZO! Zandvoort.