HomeNieuwsOpening BSV Sportzomer Zandvoort

Opening BSV Sportzomer Zandvoort

Op woensdag 27 juni organiseert Team Sportservice Heemstede/Zandvoort in samenwerking met Stichting Pluspunt, Kenamju, First Wave surfschool en turnvereniging OSS een activiteit voor de BuurtSportVereniging bij de Zandvoortsche Hockey Club.

De Opening BSV Sportzomer start om 15:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De activiteit is bedoeld voor jeugd vanaf 9 jaar t/m 18 jaar. De BSV probeert de jeugd in beweging te brengen, maar biedt ook mogelijkheden om kennis te maken met verschillende takken van sport. Na deze activiteit kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor vervolglessen van de aangeboden sporten. Zo kan je deelnemen aan: pannavoetbal, powerkiten, longboarden/skaten, bootcamp en freerunning.
Dus ben jij graag in beweging en vind jij het leuk om verschillende sporten te beoefenen of wil je eens kennismaken met andere tak van sport, dan ben jij van harte welkom!

Inschrijven
Inschrijven is verplicht. Deelnemers kunnen zich aanmelden via Christopher Manuputty. Deelname kost €1,- p.p (op de dag zelf betalen).

Evenement