HomeNieuwsOok ouders sporten mee tijdens 4e JeugdVakantieSportweek

Ook ouders sporten mee tijdens 4e JeugdVakantieSportweek

In de meivakantie is het weer zover: de vierde Jeugd Vakantie Sportweek in Zandvoort! Van 28 april t/m 4 mei organiseren Sportservice Heemstede-Zandvoort en de gemeente Zandvoort in samenwerking met verschillende Zandvoortse verenigingen en andere sportaanbieders in het kader van Zandvoort Actief elke dag leuke sportcursussen. Kinderen uit groep 4 t/m 8 kunnen zich hier voor inschrijven. Nieuw dit jaar is dat ook voor de ouders enkele leuke activiteiten worden georganiseerd!

Regelmatig hoort Sportservice-Heemstede bij JeugdSportPas of JeugdVakantieSportweek activiteiten van ouders dat het zo jammer is dat zij zelf niet mee kunnen doen aan de activiteiten. Daarom zal Sportservice Heemstede-Zandvoort tijdens de komende JeugdVakantieSportweek in de meivakantie voor het eerst ook enkele leuke sporten voor ouders organiseren!

Zaterdag 28 april: schermen
Zondag 29 april: surfen
Dinsdag 1 mei: zumba
Dinsdag 2 mei: duiken

Ouders kunnen zich opgeven via de JSP website met het profiel van hun kind. Ze hoeven dus niet zelf te registeren (tenzij hun kind nog niet eerder deelnam aan de JSP of JVSW).

Voor ieder wat wils!Het aanbod tijdens de Jeugd Vakantie Sportweek bestaat voor de kinderen uit maarliefst 10 sportcursussen. Voor een  ieder is er wat wils! De activiteiten vinden verspreid door Zandvoort plaats.
De Jeugd Vakantie Sportweek is een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met sporten die je normaal gesproken niet zo snel zult doen.

Wegens succes geprolongeerd zijn de sporten panna voetbal, mountainbike, badminton, atletiek en bowlen. Ook de cursussen ‘redder in 2 dagen’ en streetball (basketball) werden al eens eerder aangeboden. Natuurlijk zijn er ook weer enkel nieuwe sporten: zumba, surfen en rugby!

Informatie over de cursussenDe Jeugd Vakantie Sportweek start op zaterdag 28 april en eindigt op vrijdag 4 mei. De meeste cursussen zijn verdeeld over meerdere dagen. Deelname kost slechts 5 euro per cursus (m.u.v. surfen). Leerlingen en hun ouders kunnen het activiteitenprogramma bekijken op www.sportserviceheemstedezandvoort.nl (klik op de banner JeugdVakantieSportweek). Daar kunnen zij zich ook inschrijven.