HomeNieuwsNieuwe scholing Gympedia op 26 april

Nieuwe scholing Gympedia op 26 april

Voor alle nieuwe gebruikers van Gympedia organiseert Sportservice Noord-Holland op 26 april een scholingsdag. Tijdens deze scholing wordt u opgeleid tot gediplomeerd Gympediagebruiker. We leren u hoe u het iBook kunt gebruiken, bijvoorbeeld hoe u apps kunt integreren in de gymles. Ook leggen we uit hoe u de ideale jaarplanning voor uw school opstelt en op welke manier alle tools van de leerlijnen, leskaarten, kijkwijzers en tips kunt toepassen.

De basisscholing bestaat uit een deel Gympedia uitleg en een deel Speelgedrag. De scholing voor Speelgedrag betreft een uitleg op welke manier u dit kunt integreren in uw bewegingsonderwijs. Hoe kunnen kinderen werken in kleuren met verschillende sociaal-emotionele vaardigheden en waar moet u op letten als het even niet goed gaat.
Ook motorische tips die u in Gympedia kunt vinden worden uitgelegd tijdens de scholing.

De scholing duurt 5 uur en u kunt daarna direct aan de slag om Gympedia te gebruiken in uw lessen. Deze scholing is inbegrepen bij de aanschaf van Gympedia. U betaalt voor de aanschaf van Gympedia € 450,- (exclusief btw).

U kunt zich aanmelden via deze link.

Wilt u eerst meer informatie over Gympedia of heeft u nog vragen over de scholing? Neem dan voor meer informatie contact op met een van onze specialisten. Dat kan via gympedia@sportservicenoordholland.nl of via 023 205 50 00.