HomeNieuwsMaandelijkse Podcast

Maandelijkse Podcast

Team Sportservice is een maandelijkse podcast begonnen voor iedereen die in de wereld van sport en samenleving actief is. Dinsdag  31 maart is de eerste aflevering online gezet.

Sport & Samenleving

Met de podcast wil Team Sportservice inspireren en vooral ook wijzer maken. Als adviseur en uitvoerder van sportbeleid ziet Team Sportservice in de dagelijkse praktijk de ontwikkelingen en uitdagingen van beleidsmakers op het gemeentehuis, buurtsportcoaches in de wijk, vakleerkrachten bewegingsonderwijs op scholen en bestuurders op de vereniging. Deze ontwikkelingen en uitdagingen staan centraal in de Sport & Samenleving Podcast. De podcast behandelt de actualiteit, maar draait uiteindelijk om een goed inhoudelijk gesprek tussen de gast van de maand en ervaren presentator Lennart Booij.

Aflevering 1 met Joëlle Staps

In de eerste aflevering is Joëlle Staps te gast. Zij is plaatsvervangend directeur Sport bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Uiteraard wordt de laatste stand van zaken omtrent corona besproken, maar het gesprek zoomt vooral in op het Nationaal Sportakkoord en de vertaling naar lokale sportakkoorden. Daarnaast schijnt ook Ellis van der Weerden, directeur van Team Sportservice, haar licht op de huidige situatie en roept leden op solidair te zijn met hun vereniging. De opzet van de Sport & Samenleving Podcast is een goed gesprek rond de tafel, maar de eerste aflevering is vanwege de veiligheidsmaatregelen via Skype en telefoon gegaan.

Beluisteren Podcast

De podcast is te beluisteren via alle bekende kanalen zoals iTunes en Spotify, of via de Team Sportservice website: https://www.teamsportservice.nl/actueel/podcasts/.