HomeNieuwsMaandelijkse 10.000 stappen wandeling in Zandvoort

Maandelijkse 10.000 stappen wandeling in Zandvoort

Sinds dit jaar kunnen Zandvoorters en andere geïnteresseerden maandelijks gratis deelnemen aan een gezellige en sportieve wandeling in en rond Zandvoort. In het kader van Zandvoort Actief organiseren Sportservice Heemstede-Zandvoort, Dietistenpraktijk Pure & Sinple, fysiofit Zandvoort en huisartsenpraktijk koninginneweg al eerder de ’10.000 stappen van Zandvoort’. Vanwege het grote succes keert deze wandeling nu maandelijks terug onder leiding van Barry Paap.

De wandeling kent geen vaste start locatie, wel een vaste dag en tijdstip. De wandeling is altijd op zondag en begint om 10.00 uur. Er wordt ongeveer een uur gewandeld en de wandeling is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars.

U doet toch ook mee?
Tot het einde van dit jaar zullen er nog vijf wandelingen plaatsvinden:
op 14 juli, 15 sept, 13 okt, 10 nov en 15 dec

Startlocaties
Op 14 juli start Barry Paap, de instructeur, op de Nicolaas Beetslaan 28, ter hoogte van het EHBO gebouw.
De startlocatie voor de overige data staat een week voor de wandeling op www.zandvoort-actief.nl. 10.000 stappen
De wandeling staat in het teken van 10.000 stappen, en dat is niet zomaar. Om gezond te leven, zou een volwassene dagelijks 10.000 stappen moeten zetten. Een mens zet gemiddeld 6.000 stappen per dag. De 4.000 extra stappen komen ongeveer overeen met een half uurtje stevig wandelen. Met deze wandeling worden de deelnemers gestimuleerd dagelijks voldoende te bewegen.

Aanmelden niet nodig
Heeft u interesse in de strandwandeling, dan kunt u contact opnemen met Zandvoort Actief, e-mail zandvoortactief@zandvoort.nl of telefonisch 023-574 01 16. Aanmelden is niet nodig.Zandvoort Actief! Een initiatief van, voor en door Zandvoortse inwoners en organisaties.