HomeNieuwsJeugdSportPas Zandvoort gaat digitaal!

JeugdSportPas Zandvoort gaat digitaal!

Woon jij in Zandvoort en zit je in groep 4 t/m 8 van de basisschool? Meld je dan nu aan!

Door samenwerking met sportverenigingen/-sportaanbieders en basisscholen in Zandvoort krijgen leerlingen uit groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs de mogelijkheid voor een gering bijdrage (€ 5) kennis te maken met veel verschillende sporten.

JeugdSportPas sinds 1998
De JeugdSportPas in Zandvoort is sinds de start in 1998 ieder jaar gegroeid en we kunnen stellen dat deze vorm van sportkennismaking een groot succes is. Het afgelopen schooljaar hebben 350 leerlingen van Zandvoortse basisscholen deelgenomen aan acht verschillende sporten! Zo konden de kinderen vorig schooljaar vier kennismakingslessen volgen in de sporten: hockey, paardrijden, basketbal, djembe, drumsport, schermen, golf, hardlopen en mountainbiken.

Digitaal inschrijven
Mede door het succes van de JeugdSportPas en de mogelijkheden van internet wordt er vanaf dit schooljaar gebruik  gemaakt van een digitaal inschrijfsysteem. In voorgaande jaren liep de inschrijving, betaling en het doorgeven van wijzigingen voor de JeugdSportPas via de school. Met de invoering van het digitale JeugdSportPas systeem behoort dit alles tot het verleden en wordt via een speciale website ingeschreven en per incasso betaald.

Informatie
Via de deelnemende scholen wordt in de eerste schoolweek informatie aan de kinderen van groep 4 t/m 8  verstrekt. De deelnemende scholen zijn: de Hannieschaft school, de Duinroos, de Beatrixschool, de Mariaschool, de Nicolaasschool, de Oranje Nassauschool en de School.

Start inschrijving
De inschrijving voor het nieuwe schooljaar start op 17 augustus. Digitaal inschrijven voor blok 1 kan tot en met 7 september 2009. De link naar de JeugdSportPas-site staat ook onder ‘Highlights’ in de rechter balk op de homepage.

Vragen?
Heeft u vragen over het project JeugdSportPas of lukt het niet om in te schrijven voor een bepaalde sport of periode? Neem dan contact op met de projectleider Steffen van der Pol jspheza@sportservicheemstedezandvoort.nl of bel 023-574 01 16.

De JeugdSportPas (JSP) is een initiatief van de gemeente Zandvoort en Sportservice Heemstede-Zandvoort en is bedoeld voor alle kinderen in Zandvoort. Lees meer over de JSP en het digitale inschrijfsysteem onder de button Jeugd