HomeNieuwsJeugdSportPas wederom succes!

JeugdSportPas wederom succes!

De voorjaarsperiode van de JeugdSportPas gaat weer van start in Zandvoort. De leerlingen uit de hoogste drie groepen van de basisschool konden zich de afgelopen periode inschrijven voor Golf, bij Open Golf Zandvoort en Paardrijden bij Manage de Naaldenhof in Bentveld. Deze laatste zat eigenlijk al vol voordat de inschrijving begon, maar het enthousiasme was er niet minder om.

Maart start met..
In maart zullen de kinderen uit de gemeenten Zandvoort twee sporten gaan beoefenen. Middels de JeugdSportPas, georganiseerd door Sportservice Heemstede-Zandvoort in samenwerking met de locale sportverenigingen, kunnen kinderen gedurende vier lessen vrijblijvend kennismaken met de eerder genoemde sportactiviteiten, zonder meteen lid te hoeven worden van de vereniging.

Paardrijden op herhaling!
Wederom in de JeugdSportPas opgenomen is de cursus paardrijden. In samenwerking met manage de Naaldenhof uit Bentveld zullen er drie lessen paardrijden verzorgd worden. In september konden er al kinderen kennis maken met de paardensport via manage de Baarshoeve, maar toen waren er zoveel inschrijvingen dat niet iedereen geplaatst kon worden. Dankzij de JeugdSportPas krijgen kinderen alsnog de kans om deze specifieke tak van sport te ervaren.

Golfsport
Daarnaast kunnen de kinderen kennis maken met de golfsport. Deze lessen zullen verzorgd worden door Open Golf Zandvoort. Op de golfbaan aan de duintjesveldweg in Zandvoort zullen de kinderen leren putten, slaan en natuurlijk het nemen van een onvermijdelijke bunker. Ruim 50 kinderen zullen aan deze bijzondere activiteit deelnemen.

Ouders kunnen komen kijken
Bent u benieuwd hoe de cursussen verlopen en wilt u één van de cursussen een keer van dichtbij bekijken, dan kunt u contact opnemen met Sportservice Heemstede-Zandvoort. U krijgt dan het schema toegestuurd met daarop de data voor de laatste periode in juni. Het is voor zowel de deelnemers als de sportaanbieders erg leuk om ook de interesse van de ouders te zien. Zo kunt u zelf zien hoe de deelnemers de sportactiviteit ervaren. Als vereniging kunt u informatie opvragen om te zien wat de mogelijkheden zijn om de sportcursussen van de JeugdSportPas ook binnen uw vereniging te organiseren.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steffen van der Pol van Sportservice Heemstede-Zandvoort.