HomeNieuwsInschrijving JeugdVakantieSportWeek geopend

Inschrijving JeugdVakantieSportWeek geopend

Als je op de basisschool zit, en je het leuk vind om in je vakantie actief bezig te zijn, dan is de JeugdVakantieSportWeek echt iets voor jou! In de meivakantie wordt de sportweek weer aangeboden door Sportservice Heemstede-Zandvoort!

Tijdens de JeugdVakantieSportWeek kun je dagelijks deelnemen aan clinics van verschillende leuke sporten. Tijdens de sportweek beleef je niet alleen heel veel plezier, maar leer je ook alles over de spelregels en technieken van de verschillende sporten.

De sporten
In de meivakantie van 2 mei 2015 t/m 9 mei 2015 worden voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd (leeftijd kan per sport verschillen) in ieder geval de volgende sporten aangeboden: atletiek, springkussen paradijs, e-games, badminton, midgetgolf, bumpball en surfen. Op surfen naar zijn bij alle sporten de kosten € 5,-. Alle ouders kunnen meedoen aan een bootcamp!Inschrijven en betalen
Om je voor één of meerdere cursussen in te schrijven surf je samen met je ouders naar www.sportserviceheemstedezandvoort.nl en klik je via de banner van de JSP (Jeugdsportpas, inloggen kind) door naar de JeugdVakantieSportWeek. Op de website moet je jezelf eerst registreren. Als je al eens mee hebt gedaan aan de JeugdSportPas is dit niet nodig en kun je met dat account inloggen. Na het inloggen kun op de website het overzicht met alle sporten bekijken (JSP Sporten, Blok 0). Kies de sporten waaraan je mee wilt doen en schrijf je voor 19 april in! Je kunt maximaal 3 sporten aanvinken. Wil je aan meer sporten meedoen, neem dan contact op met Hubert Habers: hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl. Afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen wordt je ingedeeld bij één of meerdere sporten. Op 20 april hoor je per e-mail voor welke sporten je bent ingedeeld.
Heb je nog vragen? Mail dan naar hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl.

Veel plezier!