HomeNieuwsInschrijving 5e JeugdVakantieSportWeek geopend

Inschrijving 5e JeugdVakantieSportWeek geopend

In de meivakantie is het weer zover: de vijfde JeugdVakantieSportWeek in Zandvoort! Van 27 april t/m 3 mei organiseren Sportservice Heemstede-Zandvoort en de gemeente Zandvoort in samenwerking met verschillende Zandvoortse verenigingen en andere sportaanbieders elke dag leuke sportcursussen. Kinderen uit groep 5 t/m 8 en ouders kunnen zich hier vanaf nu voor inschrijven via www.sportserviceheemstedezandvoort.nl!

Voor ieder wat wils!
Het aanbod tijdens de JeugdVakantieSportWeek bestaat uit surfen (ook voor ouders!), synchroonzwemmen, zumba, zelfverdediging (judo, karate en kickboksen), zumbatonic en duiken voor ouders. Voor een ieder is er wat wils! De activiteiten vinden verspreid door Zandvoort plaats.

De JeugdVakantieSportWeek is een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met sporten die je normaal gesproken niet zo snel zult doen.

Doel
Het ene kind leert sneller dan het andere, maar feit is dat ze allemaal wat leren. Talent is echter niet waar het om gaat tijdens de JeugdVakantieSportWeek. Dit project richt zich op de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen, op wat voor niveau dan ook. Het gaat er in de sportweek ook om dat de leerlingen een bepaalde basiskennis zullen krijgen, waardoor ze aan het eind van de cursus zelf de sport kunnen beoefenen, met genoeg kennis over de spelregels en technieken. Verder zijn het natuurlijk fantastische activiteiten om de meivakantie op een sportieve manier door te komen.

Informatie over de cursussenDe JeugdVakantieSportWeek start op zondag 27 april en eindigt op zaterdag 3 mei. De meeste cursussen zijn verdeeld over meerdere dagen. Er wordt een kleine deelnemersbijdrage per cursus gevraagd. Leerlingen kunnen het activiteitenprogramma bekijken op deze website via de JSP banner. Daar kunnen zij zich ook inschrijven.