HomeNieuwsHonkbal en golf met JeugdSportPas Zandvoort

Honkbal en golf met JeugdSportPas Zandvoort

Een nieuwe periode met leuke sportactiviteiten voor de Zandvoortse jeugd staat in de startblokken. Kinderen van groep vijf tot en met acht kunnen zich deze week nog inschrijven voor honkbal (ZSC) en golf (Open Golf Zandvoort). Deze sportcursussen zullen in juni worden aangeboden in het kader van de Zandvoortse ‘JeugdSportPas’. De sportcursussen bestaan uit vier lessen. Honkbal kost 5 euro voor 4 lessen, golf 7,50 euro.

Surf om in te schrijven naar www.sportserviceheemstedezandvoort.nl, klik op de JSP button en meld je aan! Inschrijving voor de vierde periode van de JeugdSportPas in Zandvoort is mogelijk tot en met aanstaande vrijdag, 27 mei. Wees er dus snel bij!

Het sportstimuleringsproject ‘JeugdSportPas’ wordt gefinancierd door de gemeente Zandvoort om kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs tegen een lage prijs kennis te laten maken met diverse takken van sport. De JeugdSportPas in Zandvoort wordt uitgevoerd door Sportservice Heemstede-Zandvoort. Zij betrekken bij de uitvoering daar waar mogelijk de Zandvoortse verenigingen.

Voor meer informatie over de JeugdSportPas kunt u contact opnemen met Hubert Habers, telefoonnummer 023-5740116 of mail naar jspheza@sportserviceheemstedezandvoort.nl.