HomeNieuwsDinsdag 19 juni Sportservice Heemstede-Zandvoort Sportcafe in De 1e Aanleg in Heemstede

Dinsdag 19 juni Sportservice Heemstede-Zandvoort Sportcafe in De 1e Aanleg in Heemstede

Op dinsdag 19 juni organiseert Sportservice Heemstede-Zandvoort in Heemstede een sportcafe. Tussen 20.00-22.00 uur zullen diverse gasten vanuit de Heemsteedse sportwereld aanschuiven in Cafe De 1e Aanleg in Heemstede. Zij zullen door de bekende radioverslaggever Andy Houtkamp van NOS Langs De Lijn worden geïnterviewd over diverse sportzaken in Heemstede.

 Andy HoutkampAndy Houtkamp verslaat bij NOS Langs de Lijn onder meer atletiek, honkbal en voetbal. De Hoofddorper speelde zelf voetbal, honkbal en later softbal. Al twee maal eerder presenteerde Houtkamp in Zandvoort een sportcafe. Onderwerpen en gastenDe onderwerpen zijn verdeeld over 6 blokken: sport algemeen, topsport, topsporttalenten, schoolsport, verenigingssport en ouderensport. Hoogstwaarschijnlijk is de uitzending die avond live te volgen op Branding Radio.
De avond is ook voor publiek bij te wonen. Alle sportorganisaties zijn dan ook van harte uitgenodigd om bij de uitzending aanwezig te zijn. Een uitgelezen kans om met andere sportverenigingen in contact te komen en van elkaar te leren.
Namens de verenigingen komen in ieder geval al aan het woord: Het Spaarne (over vrijwilligerswerving), HBC Tafeltennis (over jeugdige vrijwilligers) en Casca en FM Health over ouderensport. Daarnaast zijn te gast wethouder Jur Botter, Bjorn Lanser (gemeente), Steffen van der Pol en Hubert Habers (Sportservice Heemstede-Zandvoort), Bas de Wit en een combinatiefunctionaris (Sportsupport), diverse topsporttalenten en vele andere gasten.
Kortom, een gezellige sportieve avond die u niet mag missen! Het sportcafe is voor alle sportliefhebbers gratis bij te wonen.