HomeNieuwsBlijf bewegen met de online video’s van Team Sportservice

Blijf bewegen met de online video’s van Team Sportservice

“Blijf bewegen, ook als alle sport- en beweegactiviteiten zijn afgelast”, is de boodschap van Team Sportservice. De collega’s van diverse kantoren van Team Sportservice hebben de handen ineen geslagen. Normaal zorgen we voor een groot scala aan sportactiviteiten op schoolpleinen en in gymzalen, nu verplaatsen we de lessen naar jouw woonkamer. Met online video’s bieden de sportdocenten lessen aan voor kinderen, volwassenen en ouderen: “Bewegen is gezond voor brein en lichaam.”

Het project Blijf Bewegen start op woensdag 25 maart. Elke doordeweekse dag staan er verschillende lessen op het programma die je kan volgen via Facebook-live. De eerste les is gericht op kinderen. Zij volgen pauzesport, zoals Team Sportservice dat normaal ook aanbiedt bij verschillende basisscholen. Daarna is er een beweegles met spierversterkende- en balansoefeningen voor 60-plussers. Later in de middag kunnen volwassen even een half uur stoom afblazen in een sportles. De dag wordt afgesloten in de avond met een gevarieerde les voor allerlei leeftijden.

Structuur aanbrengen

Ook de medewerkers van Team Sportservice werken vanuit huis en ervaren daardoor zelf hoe belangrijk het is om toch een structuur aan te brengen, ervaart docent Dennis Govers: “De Corona-crisis vergt van iedereen behoorlijk wat flexibiliteit. We blijven zoveel mogelijk binnen; dus geen sportschoolbezoek of een gezellige groepswandeling. We missen het samen sporten en we zijn vast niet de enigen!” Ook hoopt Team Sportservice met de livestream voor kinderen de ouders en verzorgers een beetje te ontlasten. “Voor 30 minuten zorgen wij voor een leuke les.”

Meedoen?

De lessen vinden plaats volgens een weekrooster en zijn gratis. Het programma Blijf Bewegen start op woensdag 25 maart. Kijk op de website of social media van Team Sportservice voor het aanbod van de week en login op Facebook. “Zorg er ook voor dat je genoeg ruimte hebt om veilig en lekker te bewegen in huis.” Neem bij vragen contact op met docent Dennis Govers via dgovers@teamsportservice.nl of 023-205 55 00.