HomeNieuwsBeweeginzicht 65+ 2022

Beweeginzicht 65+ 2022

Team Sportservice Heemstede organiseert de vernieuwde test Beweeginzicht voor inwoners van 65 jaar en ouder uit Heemstede. Beweeginzicht vindt plaats op donderdag 8 tussen 9.00 – 12.30 uur in de Luifel.

Beweeginzicht is een test gericht op algemene dagelijkse verrichtingen, zoals tillen met boodschappen, traplopen, voorwerpen pakken, zitten en staan. Allemaal bewegingen die erg belangrijk zijn in het behouden van zelfstandigheid. De activiteit is ingericht voor de inactieve ouderen. Het doel is om hen op weg te helpen met sporten en bewegen, om zo hun zelfstandigheid te bevorderen. Team Sportservice biedt na de uitvoering van de oefeningen een individueel inzicht in de vaardigheden en er worden heldere adviezen gegeven om dit te kunnen verbeteren of behouden.

Wilt u inzicht krijgen in uw beweeggedrag? Meld u aan. Beweeginzicht meet binnen een uur de status van uw mobiliteit, uw flexibiliteit en is met name bedoeld voor de kwetsbare en/of inactieve 65+ers.

Aanmelden
(klik op de button voor meer info over Beweeginzicht)

Heeft u geen beschikking tot e-mail, of problemen bij het inschrijven neem dan contact op met Lisette van Dee 023-2055500. De kosten voor deelname zijn € 2,50.