HomeNieuwsAvond voor topsporttalenten Heemstede en Zandvoort

Avond voor topsporttalenten Heemstede en Zandvoort

In de gemeenten Heemstede en Zandvoort zijn zo’n 25 topsporttalenten met een talentenstatus woonachtig. In 12 takken van sport zijn zij actief, waarvan hockey met 7 talenten de meest voorkomende sport is. De gemeente Zandvoort en Sportservice Heemstede-Zandvoort vinden het belangrijk om de talenten te ondersteunen bij hun sportbeoefening. Daarom wordt hen op donderdag 8 oktober een thema avond aangeboden over voeding voor topsporters. Ook talenten uit Heemstede zijn welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

 Leren van elkaar op weg naar de top
Tijdens de diverse Sportcafes in beide gemeenten bracht Sportservice Heemstede-Zandvoort de talenten al samen. Sportservice merkte dat het leerzaam was om de talenten met elkaar in contact te brengen en van elkaar te leren. Vandaar dat het initiatief werd genomen tot de thema avonden.

Samen met het Olympisch Netwerk Noord-Holland worden er in de toekomst nog een aantal thema-avonden georganiseerd. Elke keer staat er een ander thema op de agenda, waarbij de talenten ook zelf kunnen aangeven waar hun interesse naar uitgaat. Dat kan bijvoorbeeld sponsoring, sportpsychologie of omgaan met de media zijn. Aanmelden voor sportvoedingsbijeenkomst
De thema avond over sportvoeding is gepland op donderdag 8 oktober, van half 8 tot 9 uur. Als gastspreker is Steffanie Caspers van sportvoedingsadviesbureau Feel Good uitgenodigd. Zij weet alles over goede voeding voor sporters. De avond wordt georganiseerd op het kantoor van Sportservice Heemstede-Zandvoort in het Louis Davids Care in Zandvoort. Ook ouders zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan via hhabers@sportserviceheemstedezandvoort.nl.