HomeNieuwsKom in beweging tijdens de Nationale Sportweek 2018!

Kom in beweging tijdens de Nationale Sportweek 2018!

Gemeente De Ronde Venen doet van zaterdag 15 t/m zaterdag 29 september mee aan de Nationale Sportweek 2018. Omdat de Nationale Sportweek dit jaar voor de 15e keer wordt georganiseerd, is deze editie langer, groter en leuker dan ooit! Landelijk zetten duizenden sportclubs, bonden en verenigingen hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk een nieuwe sport te proberen. Ook in gemeente de Ronde Venen wordt er van alles georganiseerd!

Welke sport probeer jij uit?

De Nationale Sportweek in De Ronde Venen richt zich dit jaar op (jong) volwassenen. Deze doelgroep kan bij verschillende verenigingen terecht voor open lessen, trainingen of clinics. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of Yin Yang Yoga iets voor je is, meedoen aan de opstapdag Suppen of een clinic Twirlen volgen. Ook kan je kennismaken met tennis, volleybal en basketbal.  Bekijk onze agenda voor alle activiteiten! De kalender verschijnt op 14 september ook in weekblad De Groene Venen.

Sport is belangrijk voor iedereen!

Gemeente de Ronde Venen zet zich ervoor in dat iedereen in de gemeente kan sporten en bewegen. De Nationale Sportweek focust dit jaar op (jong) volwassenen, maar ook voor senioren en de jeugd is er de komende periode van alles te doen. Door Spel en Sport De Ronde Venen wordt voor senioren wederom het project Oktober Actief georganiseerd. Daarnaast start vanaf september weer het project ‘Trainers op School’ van Team Sportservice De Ronde Venen. Tijdens de gymles komt een trainer van een lokale sportaanbieder langs om de kinderen kennis te laten maken met zijn of haar sport.