HomeTrainers op School

Trainers op School

Team Sportservice De Ronde Venen en de gemeente vinden het belangrijk dat kinderen met zoveel mogelijk sporten in aanraking komen. Zo kunnen ze een goede keuze maken welke sport zij graag structureel willen doen. Voor kinderen is het fijn als deze kennismaking in een vertrouwde omgeving plaatsvindt, bijvoorbeeld op school. Daarom organiseert Team Sportservice De Ronde Venen het project Trainers op School. Een trainer van een sportaanbieder laat leerlingen tijdens één of twee gymlessen kennismaken met zijn of haar sport.

Win-win situatie

Met Trainers op School kunnen scholen gebruik maken van een geheel verzorgde gymles. Sportverenigingen hebben daarnaast de kans om hun sport te promoten en leerlingen te enthousiasmeren, wat de kans op nieuwe leden vergroot. Een win-win situatie! Als sportverenigingen kinderen de kans willen bieden nader kennis te maken, dan kunnen zij ook aanmelden voor het project Kies je Sport.

Sportaanbieders en scholen worden door Team Sportservice De Ronde Venen benaderd om deel te nemen aan het project. Aanbieders kunnen ook zichzelf opgeven via buurtsportcoach Ilse van Kippersluis, ivankippersluis@teamsportservice.nl