HomeFittest Beweegtips

Fittest Beweegtips

Wat goed dat u naar de Fittest bent gegaan en verder wilt bewegen! Hieronder vindt u een aantal beweegtips. Deze 3 opties zijn makkelijk iedere dag te doen.

  1. Beweeg mee met Nederland in Beweging! Op TV of online. Doet u mee? Dan heeft u al een kwartiertje per dag goede beweging. Begin of sluit af met een stukje wandelen, dan bent u al helemaal goed bezig! Klik op deze link voor de afleveringen: www.maxvandaag.nl/programmas/tv/nederland-in-beweging
  2. Thuis aan de slag met krachtoefeningen. Zie op de website hieronder een aantal voorbeelden. Praktisch en handig! Klik op deze link voor de krachtoefeningen van Alles Over Sport.nl www.allesoversport.nl/thema/beweegstimulering/praktische-krachtoefeningen/
  3. Gebruik de Team Sportservice Beweegkaart! 5 handige oefeningen voor thuis uitgelegd. Begin met 1 en bouw op totdat u ze allemaal achter elkaar kunt uitvoeren. Gebruik uw Beweeg mee! Kaart, of klik op deze link om de oefeningen te zien.

Wilt u toch meer advies of begeleiding? Kijk of er bij u in de buurt een Leefstijlloket is. Daar wordt u door een van onze specialisten verder geholpen.