Team Sportservice Amsterdam

Team Sportservice Amsterdam is het sportloket voor de regio Amsterdam en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij ons onder andere terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners in de regio Amsterdam door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Keep on Moving

Vanuit Team Sportservice Amsterdam zetten wij ons het hele jaar in om echt alle Amsterdammers de kracht van sport te laten ervaren. In deze lastige tijd zetten wij ons werk natuurlijk gewoon voort. Wij bieden online beweeguitdagingen en beweegtips van onze eigen buurtsportcoaches en hebben een overzicht gemaakt van al het mooie aanbod dat door (veelal) Amsterdamse sportaanbieders wordt ontwikkeld. Klik hier om het aanbod te bekijken.

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Nieuws

OldStars walking handball van start bij SV Vriendschap

Het sportpark aan de Meteorenweg is versierd met ballonnen en er klinkt vrolijke muziek uit een… lees meer »

Afl. 2: Corona-onzekerheden voor verenigingen

Gasten: Jan Dirk van der Zee & Jacintha Lieuwes Lennart Booij spreekt met Jan Dirk van… lees meer »

Webinar Corona & Sportaanbieders

Het coronavirus bezorgt menig verenigingsbestuurder flink wat kopzorgen. Hoe hou je de club overeind, nu door… lees meer »

Topscore Badminton op het MLO: verbroedering en plezier

Buurtsportcoach Francien verzorgt al een aantal jaren een badmintonactiviteit voor jongeren tussen de 12 en 19… lees meer »

Team Sportservice lanceert de Sport & Samenleving Podcast

Wat zijn de gevolgen van corona voor de lokale sport? En hoe zit het nu precies… lees meer »

Bekijk alles