HomeJeugd

Jeugd & Jongeren

Team Sportservice werkt aan een gezonde omgeving waar een brede motorische ontwikkeling en plezier in bewegen bij alle kinderen aan de basis staan voor een sportief, gezond en sociaal leven. Team Sportservice zet zich in voor jeugd en jongeren, op school & in de wijk.

Onze bouwstenen voor een sportief, gezond en sociaal leven

Voor een leven lang bewegen en om uitvoering te geven aan het domein Jeugd & Jongeren is het belangrijk om aandacht te hebben voor de vier bouwstenen van een sportief, gezond en sociaal leven. De bouwstenen versterken elkaar en zijn de basis elementen voor onze werkwijze.

  1. Brede motorische ontwikkeling
  2. Plezier, zelfvertrouwen & motivatie
  3. Kennis gezonde leefstijl
  4. Beweegvriendelijke & gezonde omgeving

 

TS_icoon-tekstwolk-smile_mix

Uitgelicht: Girls Keep Moving

Girls Keep Moving

Naschoolse sportactiviteiten voor meiden

Girls Keep moving is een programma ontstaan uit een samenwerking tussen Team Sportservice Amsterdam en Girls Forward. Het Girls Keep Moving programma richt zich op meiden van 8 tot en met 12 jaar met het doel om ze in hun kracht te zetten door middel van sport. Een aanbod van activiteiten die afgestemd zijn op de belevingswereld van de deelnemende meiden en het vinden van een plek in de maatschappij.

Meer weten

Uitgelicht: IJburg Strand Obstacle Run 2024

Eén keer per jaar toveren we het IJburg Strand om tot obstakel-paradijs voor jong & oud. Op zondag 8 september kun jij rennen, slepen, klimmen, klauteren over de route op het strand en door het water. Wil jij meer weten over de IJburg Strand Obstacle Run of je meteen inschrijven?

Er zijn verschillende categorieën:

  • Ouder-Kind,
  • 12-16 &
  • 16+ (volwassenen).
IJburg Strand Obstacle Run

Activiteiten voor jeugd