HomeZomerboost

Zomerboost

Team Sportservice geeft de zomer van 2021 een positieve en sportieve boost. Met de promotiecampagne Zomerboost zorgen we voor leven op de sportvelden en in de accommodaties. Alle sport- en beweegaanbieders kunnen meedoen aan de campagne. Dit kan heel laagdrempelig door het aanbieden van en clinic of een proeftraining geven. Maar ook door een sportdag te organiseren of een andere leuke activiteit verzinnen. 

Op dinsdag 20 april is een online aftrap en inspiratiebijeenkomst georganiseerd door Team Sportservice. Bekijk hier de presentatie introductiebijeenkomst Zomerboost.

Eigenlijk is het heel simpel; De vereniging of sportorganisatie zet het aanbod zelf op de aanmeldsite Noord-Holland Actief. Team Sportservice zorgt voor de ondersteuning promotiecampagne.

Coronakilo’s kwijtraken  

Zoals het er nu naar uitziet keren we in de zomermaanden steeds meer terug naar het oude normaal. Het perfecte moment voor de inwoners van Aalsmeer om iets te doen aan de overtollige coronakilo’s en hun sociale leven weer uit te breiden. Daarbij weten we dat veel Nederlanders van plan zijn om hun vakantie in eigen land door te brengen. Daar kun je als sportaanbieder dus prima op inhaken. De zomermaanden zijn daarom het perfecte moment om je club open te stellen.

Nieuwe leden vinden 

Het doel van de Zomerboost is de inwoners van Aalsmeer opnieuw kennis te laten maken met het sociale aspect sporten en bewegen. Maak ze nieuwsgierig naar wat jouw club of organisatie nu eigenlijk allemaal doet. En hoe leuk jouw aanbod is. Wie weet hou je er nog wat nieuwe leden aan over. 

Alle aanbod op platform 

Als sportorganisatie bedenk je zelf het speciale zomeraanbod en werkt de plannen ook uit. Je kunt daarbij kiezen voor aanbod voor een bestaande doelgroep, maar ZomerBoost is de uitgelezen manier om eens nieuw aanbod voor een nieuwe doelgroep uit te proberen. De ZomerBoost-campagne loopt van 21 juni tot eind augustus. Binnen die tijd kan elke aanbieder zijn of haar activiteiten op het regionale platform zetten. Noord-Holland Actief 

Grootschalige promotiecampagne 

Om ZomerBoost goed bij de inwoner op het netvlies te krijgen, zorgt Team Sportservice voor een promotiecampagne. Iedere inwoner weet zo dat er deze zomer gesport kan worden. Waar en wanneer.