Team Sportservice Aalsmeer

Team Sportservice Aalsmeer is het lokale sportloket voor gemeente Aalsmeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied en leefstijl. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Aalsmeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Op zoek naar een leuke sportieve, actieve, culturele of sociale activiteit? Kijk dan op het activiteitenplatform Aalsmeer Actief en ontdek wat er voor jou te doen is in Aalsmeer en omgeving.

Agenda

Bekijk alles

Vakantieactiviteit

Tijdens elke schoolvakantie organiseren wij sportieve activiteiten speciaal voor jou. Het programma verschilt per vakantie. Een…

Inspiratiesessie Sociaal Veilige Sport

Je hebt er vast en zeker al over gehoord …. de 4 V’s van veiligheid van…

Nieuws

Bekijk alles

Aalsmeer blijft JOGG-gemeente, ideeën welkom!

Ook de komende jaren blijft Aalsmeer samenwerken met JOGG. Het motto van JOGG is ‘Samen maken…

Vind jouw perfecte activiteit op het activiteitenplatform Aalsmeer Actief

Team Sportservice Aalsmeer en ESA kondigen vol enthousiasme het activiteitenplatform Aalsmeer Actief aan.  Een platform boordevol…