Team Sportservice Aalsmeer

Team Sportservice Aalsmeer is het lokale sportloket voor gemeente Aalsmeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied en leefstijl. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

 

JOGG Aalsmeer

JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht en zet zich in om gezond eten en bewegen voor jongeren makkelijk en aantrekkelijk te maken. Aalsmeer is een JOGG-gemeente en draagt samen met Team Sportservice Aalsmeer, GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, Albert Heijn, Levarht en andere lokale partijen bij aan de JOGG-aanpak in Aalsmeer. Inzet is om een gezonde leefstijl bij kinderen en hun ouders/verzorgers te bevorderen.

Agenda

SchoolSportKalender 2017-2018

Met de SchoolSportKalender ondersteunt Sportservice Aalsmeer in de verschillende regio’s in de gemeente Aalsmeer een samenhangend… lees meer »

Nieuws

Ik eet het beter

De inschrijving voor het lesprogramma ‘Ik eet het beter’ is geopend! Ik eet het beter is… lees meer »

Circus CombiFun

CombiFun Circus

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer herfstvakantie! Net zoals iedere andere vakantie… lees meer »

Bewegen(d) leren is beter presteren

300 leerkrachten enthousiast over “Bewegen(d) leren is beter presteren”    Woensdag 4 oktober beleefden 300 leerkrachten… lees meer »

JOGG Waterton

JOGG Waterton

Dankzij sponsoring door Zorg en Zekerheid kunnen scholen in Aalsmeer een JOGG waterton aanvragen om  (sport)evenementen… lees meer »

Meisje aan het gymmen

Start lessen MRT & ClubExtra

In navolging op het succes in de Haarlemmermeer starten na de herfstvakantie twee zorglessen voor kinderen… lees meer »

Bekijk alles