Team Sportservice Aalsmeer

Team Sportservice Aalsmeer is het lokale sportloket voor gemeente Aalsmeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied en leefstijl. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Aalsmeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Nieuws

Workshop: “Gedrag (g)een probleem!” in Nieuw-Vennep

Bijna elke trainer of begeleider komt er mee in aanraking; kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Hoe… lees meer »

Start nieuwe kennismakingslessen JeugdSportPas

In november 2018 start Team Sportservice Aalsmeer met nieuwe kennismakingslessen via de JeugdSportPas. Dankzij deze sportpas kan… lees meer »

Nationale Diabetes Challenge zorgt voor saamhorigheid

Op zaterdag 29 september nam Team Sportservice Aalsmeer succesvol deel aan de Nationale Diabetes Challenge in… lees meer »

Combifun: herfstvakantie circus

Let op: wegens omstandigheden zijn wij genoodzaakt om de CombiFun Circus activiteit van aanstaande vrijdag te… lees meer »

JOGG School

Basisschool De Brug nu ook JOGG school

Op maandag 3 september heeft wethouder onderwijs en jeugd, Robbert Jan van Duijn PCBS De Brug… lees meer »

Bekijk alles