Team Sportservice Aalsmeer

Team Sportservice Aalsmeer is het lokale sportloket voor gemeente Aalsmeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied en leefstijl. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Team Sportservice en het coronavirus

Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Op dit moment bieden wij alleen buitenactiviteiten aan voor kinderen en jongeren en online oefeningen en challenges via YouTube voor alle leeftijden.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Aalsmeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Bekijk alles

SportFair Aalsmeer

Zaterdag 25 september organiseert Team Sportservice Aalsmeer samen met de Aalsmeerse sportverenigingen en sportclubs de Sportfair…

Kopie van: Kom onbeperkt ontdekken op de multisportdag Amstelveen

Deze multisportdag is de ideale dag voor kinderen en volwassenen met een beperking om verschillende sporten…

Nieuws

Bekijk alles

Van 0 tot 100, iedereen welkom bij de Sportfair Aalsmeer

Zaterdag 25 september organiseert Team Sportservice Aalsmeer samen met de Aalsmeerse sportverenigingen en sportclubs de Sportfair…

Ajax life skills & clinics op OBS Zuidooster

Op vrijdag 2 juli stond voor groep 7 en 8  van OBS Zuidooster de dag in…