Team Sportservice Aalsmeer

Team Sportservice Aalsmeer is het lokale sportloket voor gemeente Aalsmeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied en leefstijl. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

SchoolSportKalender 2017-2018

Met de SchoolSportKalender ondersteunt Sportservice Aalsmeer in de verschillende regio’s in de gemeente Aalsmeer een samenhangend… lees meer »

Nieuws

Zomer vol beweging met Team Sportservice

In de zomervakantie van 23 juli tot 31 augustus 2018 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer een gevarieerd… lees meer »

Yoga voor volwassenen

Yoga voor ouders!

Speciaal voor alle ouders van de basisscholen in Kudelstaart is er nu de gelegenheid om kennis… lees meer »

Op water en fruit loop je de avondvierdaagse uit

Avondvierdaagse Aalsmeer

Op water en fruit loop je de avondvierdaagse uit! Maandag 28 mei start de Avond4daagse weer!… lees meer »

nk knikkeren

NK Knikkeren

Doe weer mee met het Knikkerkampioenschap van Gemeente Aalsmeer en knikker je naar de landelijke finale… lees meer »

Jongen aan het Freerunnen

CombiFun in de meivakantie

In de meivakantie wordt er weer een leuke vakantie activiteit georganiseerd door De Binding, Cultuurpunt Aalsmeer en… lees meer »

Bekijk alles