Team Sportservice Aalsmeer

Team Sportservice Aalsmeer is het lokale sportloket voor gemeente Aalsmeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied en leefstijl. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Team Sportservice en het coronavirus

Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daarom zijn sinds 15 oktober 2020 onze activiteiten voor 18 jaar en ouder afgelast.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Aalsmeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Update 15 oktober 2020: Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Watertappunt OBS Samen Een officieel geopend

Op maandag 21 september 2020 vond de opening van het watertappunt van OBS Samen Een plaats…. lees meer »

Drink Water Week in gemeente Aalsmeer

JOGG Aalsmeer organiseert van 21 tot en met 27 september 2020 de Drink Water Week in… lees meer »

Lancering sportplatform Noord-Holland Actief

Team Sportservice presenteert met trots het nieuwe en enige sportplatform van gemeente Aalsmeer: Noord-Holland Actief. Dit… lees meer »

“Met een beetje creativiteit en wat kleine aanpassingen is niks onmogelijk”

Sporter van de maand: Noëlle Roorda (20) uit Amstelveen Team Sportservice zet elke maand een sporter met… lees meer »

Zomerse sportinstuiven in Aalsmeer en Kudelstaart

Laat jouw kind een sportieve en speelse zomervakantie beleven met de sportinstuiven van Team Sportservice Aalsmeer…. lees meer »

Bekijk alles