HomeSport- en spel uitleen

Sport- en spel uitleen

Vier je een kinderfeestje, is er een sportdag op school of wil je sportief aan de slag met je collega’s? Team Sportservice Aalsmeer heeft meer dan 1.500 sport- en spelmaterialen in de verhuur om er een geslaagde activiteit van te maken.

Meer dan 1.500 artikelen

De loods van onze sport- en speluitleen ligt vol uitdagende materialen. We hebben meer dan de standaard ballen, hoepels, lijnen, goaltjes en andere sportspecifieke artikelen. Op kinderpartijtjes doen de kruiptunnels het altijd er goed, gooi er nog een parachutedoek en pijlen en bogen tegenaan en het feest is compleet. Of maak circusartiesten van de kinderen.

Voor bedrijfssportdagen doe je misschien liever aan teambuilding en kunnen je collega’s los op de loopski’s en out of the box denken met creatieve dobbelstenen. Voor sportdagen op scholen hebben we ook van alles, van estafettestokje tot discgolf. Iets minder sportief kan trouwens ook, kies dan voor de bingomolen of toren van Pisa.

Meedenken, van idee tot uitvoering

Als je hulp nodig hebt bij het organiseren van een sportieve activiteit voor een grote groep, schakel dan onze expertise in. Team Sportservice Aasmeer doet niet anders! Samen kijken we naar de beste opties die passen binnen jouw budget en die ervoor zorgen dat er nog lang over gesproken zal worden.

Meer informatie

Bekijk hier het totale overzicht en de prijslijst sport- en speluitleen. Vul het formulier in en stuur deze retour via e-mail. Het ophalen van de geleende producten is op werkdagen om 16.00 uur. Het terugbrengen is op werkdagen om 15.30 uur. Op woensdagmiddag kunt u in overleg ook tussen 13.00 en 14.00 uur terecht. Neem bij vragen contact op via e-mail of 023 – 205 55 00.

De materialen zijn op te halen bij de loods in Hoofddorp, J.C. Beetslaan 55a.