HomeSjors Sportief en Creatief

Sjors Sportief en Creatief

Wil jouw kind graag sporten maar weet niet wat hij of zij leuk vind? Sjors Sportief komt helpen. In september ontvingen alle leerlingen van het basisonderwijs het kleurrijke boekje Sjors Sportief en Sjors Creatief. Het boekje staat vol leuke kennismakingsactiviteiten van sport- en cultuuraanbieders uit Aalsmeer en omgeving. Kinderen kunnen onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten. Vaak gratis en zonder direct lid te hoeven worden ontdekt jouw kind nieuwe activiteiten.

 

Blader samen door het boekje en ontdek het gevarieerde, sportieve en culturele aanbod. Aalsmeer heeft veel meer te bieden dan dat je zult denken. Bewaar het boekje goed, want er worden het hele schooljaar leuke nieuwe activiteiten aangeboden.

Bekijk hier het digitale boekje van Aalsmeer en Kudelstaart

 

Inschrijven

Inschrijven voor activiteiten gaat altijd via Aalsmeer Actief.

  1. Ben je nieuw op Aalsmeer Actief? Maak dan eerst een account aan. Dit doe je eenmalig. Ook als je meerdere kinderen per gezin inschrijft. Daarna kun je zo vaak inschrijven voor activiteiten als je wilt. Heb je al een account maar ben je het wachtwoord vergeten? Neem contact op via de mail.
  2. Vind leuke activiteiten. Gebruik hiervoor de filters (projecten) aan de linkerkant van de pagina of zoek op een specifieke activiteit in de zoekbalk bovenaan de pagina.
  3. Klik op ’toevoegen’ en de activiteit zit in je winkelmandje. Hier kun je de inschrijving afronden.
  4. Noteer de data en de tijden in je agenda, zodat het niet vergeten wordt. De sport- of cultuuraanbieder houd rekening met de komst van je kind.