HomeAalsmeer Actief: hét sportplatform om nieuwe leden te werven

Aalsmeer Actief: hét sportplatform om nieuwe leden te werven

Voor sportaanbieders is het een lastige tijd en het vinden en behouden van (nieuwe) leden gaat moeilijker.  Daarom wijzen we jou graag op hét sportplatform om de sportvereniging en lessen te promoten: Aalsmeer Actief.

Wat is Aalsmeer Actief?

Aalsmeer Actief is hét sportplatform van Aalsmeer en omgeving. Alle sportaanbieders kunnen hun activiteiten op Aalsmeer Actief aanmelden. Het platform is ontwikkeld om het regionale sport- en cultuuraanbod inzichtelijk te maken. Voor de sportaanbieder is het een handig hulpmiddel om nieuwe leden te werven en promotie te maken voor de vereniging. Inwoners kunnen zich direct online inschrijven op jouw activiteiten.

Hoe werkt het?

  1. Registreer je eenmalig als sportaanbieder. Heb je al een account, dan kun je direct inloggen
  2. Onder het tabblad “toevoegen” maak je een nieuwe activiteit aan. Als sportaanbieder bepaal je zelf wanneer je de activiteit aanbied, het aantal lessen, het aantal deelnemers en eventuele kosten. Tip: Houd de activiteit zo laagdrempelig mogelijk. Als je een bijdrage vraagt wordt € 0,50 per inschrijving achter gehouden voor financiële afwikkeling. Bekijk eventueel de handleiding voor het aanmaken van activiteiten.
  3. Is alles ingevuld, sla de activiteit op. De activiteit is nu zichtbaar voor inwoners.
  4. Onder het tabblad “overzicht” staan alle aangemaakte activiteiten. Hier kun je activiteiten kopiëren, wijzigen of verwijderen.
  5. Onder het tabblad “inschrijvingen” staan alle deelnemers voor de activiteit.
  6. Na inschrijving van deelnemers ontvangt de vereniging direct de gegevens
  7. De vereniging is zelf verantwoordelijk voor actueel aanbod

 

Samen maken we de Aalsmeer Actief tot een succes. Plaats je sportaanbod op de site en promoot jouw activiteit via de social media kanalen en website van jouw vereniging.

Kijk hier voor een video (7 min) met instructie en alle opties.

Lees hier de handleiding voor het beheren van jouw account.

 

Vragen

Heb je vragen neem dan contact op het Esther de Heij via e-mail.