HomeNieuwsVind jouw perfecte activiteit op het activiteitenplatform Aalsmeer Actief

Vind jouw perfecte activiteit op het activiteitenplatform Aalsmeer Actief

Team Sportservice Aalsmeer en ESA kondigen vol enthousiasme het activiteitenplatform Aalsmeer Actief aan.  Een platform boordevol sportieve, actieve, culturele en sociale activiteiten in de gemeente Aalsmeer en omgeving. Het is dé website waar alle activiteiten, voor alle inwoners van onze gemeente, op 1 plek bij elkaar staan. Jong en oud, actief of creatief vinden hier vast en zeker een activiteit die bij ze past.

Deelname aan activiteiten is vaak gratis en inschrijven gaat zeer eenvoudig. Helemaal nieuw is het platform niet, want de website is een verbeterde versie van Noord Holland Actief. Inwoners en sport- en cultuuraanbieders met een account voor Noord-Holland Actief, kunnen zelfs inloggen met dezelfde inloggegevens.

Iedere inwoner vindt op Aalsmeer Actief een passende activiteit. De allerkleinste inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kunnen bijvoorbeeld meedoen aan voetjebal, peutergym of muziek op schoot. Ouderen kunnen inschrijven voor een computercursus, petanque, wandelen, zingen of zwemmen. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele activiteiten. En ook de jeugd, jongeren en volwassenen hebben keus genoeg om te proberen welke activiteit het beste bij ze past.

Het platform Aalsmeer Actief heeft als doel om inwoners binnen de gemeente Aalsmeer, op een leuke en laagdrempelige manier bekend te maken met het sportieve en culturele aanbod. Hier zijn verschillende (bewezen) programma’s voor ontwikkeld. De meest bekende zijn natuurlijk Sjors Sportief voor de jeugd van 0-12 jaar en Max Vitaal voor de senioren.  Aalsmeer Actief  wordt gevuld door de vele sport- en cultuuraanbieders die de gemeente Aalsmeer rijk is. Sportclubs, buurthuizen, dansscholen, fitnesscentra etc. brengen op deze manier hun activiteiten gratis onder de aandacht van de inwoners. Ga voor meer informatie snel naar www.aalsmeeractief.nl!