HomeNieuwsVan alles te doen in de voorjaarsvakantie

Van alles te doen in de voorjaarsvakantie

Sportieve voorjaarsvakantie in Lopik

Ook in de voorjaarsvakantie zijn er weer leuke dingen te doen. Een vechtsport proberen, eens kijken of de activiteiten in de sportschool bij je passen of met pony’s in de weer; het kan allemaal!

Vechtsportevenement (4 t/m 18 jaar) op dinsdag 25 februari

Kun je tegen een stootje? Ben je snel en behendig? Dan is dit echt iets voor jou! Speel wedstrijdjes en scoor punten bij opdrachten gericht op judo, karate en kickboksen.

Op dinsdag 25 februari kun je naar M.A.A. Schakelplein 6 in Lopik komen om mee te doen. Aanmelden is voor deze activiteit niet nodig.

4 t/m 12 jaar: 10.00 – 12.00 uur

12 t/m 18 jaar: 12.15 – 13.15 uur

Val je in de eerste categorie, dan kun je ook eerst even komen oefenen in Sporthal De Wiekslag. Op donderdag 13 februari kun je van 16.00 – 17.00 uur terecht voor judo en dinsdag 18 februari voor karate.

NB. De oefenmomenten zijn door omstandigheden anders gepland dan vermeld op de flyer!

Kindermiddag LopikFit (6 t/m 14 jaar) op woensdag 26 februari

De sportschool niet voor kinderen? Echt wel! Tijdens de kindermiddag probeer je allerlei stoere sporten uit die de sportschool aanbiedt voor kinderen. Het wordt een gezellig middag waar je topfit en beresterk van wordt!

Kom op woensdag 26 februari naar Lopikerweg Oost 53c in Lopik.

Aanmelden doe je via info@lopikfit.nl of 0348-55 27 30.

Kids met Pony Power (7 t/m 10 jaar) op donderdag 27 februari

Doen, leren en ervaren is het thema bij Pony Power. Je maakt kennis met pony’s en paarden door ze te verzorgen en knuffelen. Je gaat in groepjes met ze wandelen en een parcours lopen. Ook kan er lekker geknutseld worden. Warme kleding die vies mag worden en stevige schoenen zijn handig bij deze activiteit!

Op donderdag 27 februari kom je naar Ranch4 aan de Noordzijdseweg 217 in Polsbroek

Aanmelden doe je bij Mia Euwes via info@ostara-coaching.com

 

Deelname aan alle activiteiten is op eigen risico.