HomeNieuwsSluit je aan bij wandelgroep Lopik!

Sluit je aan bij wandelgroep Lopik!

Eén van de makkelijkste manieren om meer te bewegen is wandelen. Doe de deur open, stap naar buiten en ga op pad! Wil je graag meer gaan wandelen, maar ontbreekt die stok achter de deur om ook echt te beginnen? Sluit je dan aan bij wandelgroep Lopik. Iedere vrijdagochtend om 10.00 uur verzamelen wandelliefhebbers zich bij Dorpshuis de Schouw om samen een wandeling te maken van ongeveer een uur.

Gezond en gezellig

“Het creëren van wandelgroepen in gemeente Lopik is een initiatief van Team Sportservice Lopik, maar de wandelgroepen worden uiteindelijk gedragen door de inwoners van Lopik zelf”, vertelt buurtsportcoach Dennis Boele. “In Lopik is nu een tijdje een wandelgroep actief en daar sluiten steeds meer mensen zich bij aan. Daar zijn we erg blij mee. Mensen komen in beweging en doen nieuwe contacten op. Het sociale aspect is net zo belangrijk als de fysieke voordelen.”

Nieuwe wandelgroepen

Het streven is om ook in de andere kernen van gemeente Lopik een wandelgroep te beginnen. Dennis Boele: “Wandelliefhebbers die graag een groep willen starten kunnen contact met mij opnemen. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en uiteraard kan Team Sportservice helpen bij de promotie van de groep. Iedereen is welkom, of je nou al vele kilometers in de benen hebt of na lange tijd juist weer in beweging wilt komen. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan aansluiten.”

Lijkt het je leuk om bij wandelgroep Lopik aan te sluiten of een nieuwe wandelgroep in gemeente Lopik op te starten? Neem dan contact op met Dennis Boele via 06 81 81 1009 of dboele@teamsportservice.nl.