HomeNieuwsNieuwe wandelgroep in Benschop

Nieuwe wandelgroep in Benschop

Eén van de makkelijkste manieren om meer te bewegen is wandelen. Doe de deur open, stap naar buiten en ga op pad! Wil je graag meer gaan wandelen, maar ontbreekt die stok achter de deur om ook echt te beginnen? Sluit je dan aan bij wandelgroep Benschop. Deze nieuwe wandelgroep gaat op vrijdag 5 april van start. Iedereen die het leuk vindt om mee te wandelen kan zich om 10.00 uur melden bij Buurthuis XXL (Oranje Nassaustraat 31). Vanaf daar maakt de groep een wandeling van ongeveer een uur. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

Gezond en gezellig

“Het creëren van wandelgroepen in gemeente Lopik is een initiatief van Team Sportservice Lopik, maar de wandelgroepen worden uiteindelijk gedragen door de inwoners zelf”, vertelt buurtsportcoach Dennis Boele. “In Lopik is nu een tijdje een wandelgroep actief en we zijn erg blij dat daar nu een wandelgroep in Benschop bijkomt! Mensen komen in beweging en doen nieuwe contacten op. Het sociale aspect is net zo belangrijk als de fysieke voordelen. Iedereen is welkom, of je nou al vele kilometers in de benen hebt of na lange tijd juist weer in beweging wilt komen. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan aansluiten.”

Wandel mee!

Lijkt het je leuk om bij wandelgroep Benschop aan te sluiten of een nieuwe wandelgroep in één van de andere kernen van gemeente Lopik op te starten? Neem dan contact op met Dennis Boele via 06 81 81 1009 of dboele@teamsportservice.nl.