HomeNieuwsMasterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd: schrijf je nu in!

Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd: schrijf je nu in!

Vrijwilligers spelen binnen sportverenigingen een essentiële rol. Maar voldoende vrijwilligers werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Om verenigingen hierbij te ondersteunen ontwikkelde Team Sportservice de cursus Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd. Inmiddels hebben ruim 1500 verenigingen in Nederland deze methode met succes toegepast, wat meer dan 50.000 vrijwilligers heeft opgeleverd!

Om sportverenigingen in gemeente Lopik kennis te laten maken met deze cursus organiseren we op dinsdag 12 maart de masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd. Alle sportverenigingen in gemeente Lopik zijn hiervoor van harte uitgenodigd! Na afloop kunnen verenigingen zich inschrijven voor de volledige cursus (waaraan zij gratis kunnen deelnemen).

Praktische informatie

Wat: Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd
Wanneer: 12 maart, 19.00 – 21.00 uur
Waar: Gemeentehuis Lopik (Raadhuisplein 1, Lopik)
Toegang: Gratis

Inhoud masterclass

Tijdens de masterclass van ongeveer 1,5 uur nemen we de deelnemers mee in de stappen die een sportvereniging kan zetten om bijvoorbeeld de vrijwilligerspool uit te breiden of bestuursfuncties in te vullen. In een interactieve setting worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Knelpunten sportverenigingen.
  • Vrijwilligersproblematiek binnen sportverenigingen.
  • Hoe bent u nu eigenlijk vrijwilliger geworden?
  • Wat is het echte probleem van de vereniging?
  • De vijf stappen naar succes!

Aanmelden

Aanmelden voor de masterclass kan tot 6 maart aanstaande via het inschrijfformulier Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd.