HomeNieuwsKoningsspelen waren een succes!

Koningsspelen waren een succes!

Kinderen die touwtje springen op het schoolplein

De coronacrisis gooit roet in het eten? Ja op veel momenten wel, maar tijdens de Koningsspelen afgelopen vrijdag in Lopik niet. Ondanks dat de Koningsspelen dit jaar niet gezamenlijk gevierd kon worden, hebben we er een groot feest van gemaakt! 

Clinics door lokale sportaanbieders

Team Sportservice Lopik heeft samen met lokale sportaanbieders de Koningsspelen naar de kinderen gebracht. Elke school kreeg een eigen sportaanbieder toegewezen die een leuke clinic verzorgde. Het ging om ropeskipping door Projump, dans door Epxreszie, judo door Richard Proost Sports, volleybal door Univé-LVV en Bevoc Volleybal en stoepranden voor Omnisport. De PLUS supermarkten uit Benschop en Lopik hebben voor een heerlijke gezonde versnapering gezorgd. Tot slot heeft ROC Midden-Nederland op een aantal scholen ondersteund tijdens deze feestelijke dag.

Online opening

Naast de clinics konden scholen van ons materialen lenen, leskaarten gebruiken en meedoen met de online opening. Tijdens de opening danste de kinderen fanatiek mee met de Koningsspelendans. Met het weer dat ook nog eens meezat, was het een geslaagde dag!