HomeNieuwsKinderen kunnen vechtsporten doen in de voorjaarsvakantie

Kinderen kunnen vechtsporten doen in de voorjaarsvakantie

Vechtsportevenement Lopik

In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen uit de gemeente Lopik meedoen aan een heus ‘vechtsportevenement’. Op dinsdag 27 februari kunnen ze namelijk deelnemen aan een activiteit, waarbij ze clinics karate, judo én kickboksen krijgen. Deze worden gegeven door respectievelijk Atharashii, Richard Proost Sport en LopikF!t. Team Sportservice Lopik organiseert deze ochtend. Fanatiekelingen kunnen een dag later meedoen aan een middagactiviteit van LopikF!t.

Vechtsportevenement

Het vechtsportevenement is de afsluiting van het traject Trainers voor de Klas, waarin trainers van Richard Proost Sport (judo) en Atharashii (karate) in de gymles en bij de sportinstuif clinics hebben gegeven. Het evenement is voor kinderen uit groep 3 tot en met 8, duurt van 10.00 tot 12.00 uur en aanmelden is niet nodig. Deelname in Sporthal De Wiekslag in Lopik kost slechts één euro per kind.

LopikF!t
Op 28 februari organiseert LopikF!t voor jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes een sportieve activiteit. Ze kunnen dan meedoen aan Step-Dance of PRAMA (14.00-14.45 uur) en Kids-Yoga of Kickboksen (15.00-15.45 uur). Aanmelden kan via info@lopikfit.nl. Deelname is gratis en voor kinderen vanaf 6 jaar (kickboksen vanaf 8 jaar).

Interesse
Mensen die vragen hebben over sportieve activiteiten in Lopik kunnen contact opnemen met Dennis Boele van Team Sportservice via telefoonnummer 06 81 81 1009 of e-mailadres dboele@teamsportservice.nl.