HomeNieuwsLasers en shuttles in de herfstvakantie

Lasers en shuttles in de herfstvakantie

Niet leren maar lasergamen op het schoolplein, dat trok veel kinderen aan! Afgelopen donderdag 22 oktober kwam een hele grote groep kinderen lasergamen bij de Immanuelschool in Lopikerkapel. Lasergamen met zoveel kinderen was niet mogelijk, dus voor de afwisseling waren er ook andere sportieve spelletjes. Team Sportservice Lopik organiseerde deze speciale middag met als doel om samen lekker bezig te blijven in de herfstvakantie.

Lasergame, spelletjes én badminton

Naast lasergame, werd in sporthal de Wiekslag een badmintonclinic gegeven door BV De Zender. Een lastige sport voor jonge kinderen, maar een estafette met de shuttle op het racket lukte bijna iedereen. Ook hier kwam weer een grote groep kinderen op af. Rond de veertig kinderen deden enthousiast mee met voor de meeste een onbekende sport. Wie weet ontdekken sommige een nieuwe talent. Goed nieuws! Dit talent kunnen ze nog verder gaan ontdekken, want alle kinderen mogen maar liefst drie keer gratis meetrainen op vrijdag om 18.00 uur.

Behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met onze buurtsportcoach Linda, via lbuitelaar@teamsportservice.nl