HomeJOGG

JOGG

De Ronde Venen is een JOGG-gemeente. Het streven is om kinderen en jongeren in een gezonde omgeving op te laten groeien. Om gezond op te kunnen groeien, hebben kinderen een gezonde omgeving nodig. Ouders en naasten spelen hierin een belangrijke rol. Daarnaast hebben de buurt, het onderwijs, de kinderopvang en de sportvereniging ook grote invloed. 

De JOGG-regisseurs, in dienst van Team Sportservice, werken samen met de lokale partijen, zoals basisscholen, de buurtsportcoaches en sportverenigingen om Hilversum zo gezond mogelijk in te richten. Gezonde voeding, dagelijks bewegen, voldoende water drinken en goed slapen moet de normaalste zaak van de wereld worden. Gezonde jeugd, gezonde toekomst. 

Om dit te bereiken wordt er onder andere ingezet op (meer) water drinken, het eten van gezonde tussendoortjes, gezonde school- en sportkantines en meer bewegen in de openbare ruimte.

Neem voor meer informatie contact op met de JOGG-regisseur Anne Jansen Schuiling-Zorn via ajansenschuiling@teamsportservice.nl of regiocoördinator Femke Roest via froest@teamsportservice.nl of 06-52624652.