HomeNieuwsWethouder Kroon te gast op de aangepaste sportdag

Wethouder Kroon te gast op de aangepaste sportdag

Wethouder Kroon deed ook mee

In samenwerking met verschillende sportverenigingen organiseerde Team Sportservice de Ronde Venen een sportdag voor mensen met een beperking. Deze dag werd georganiseerd in opdracht van de gemeente De Ronde Venen. Op zaterdag 13 april mochten deelnemers aan de aangepaste sportdag verschillende sporten uitproberen in Sporthal Laco de Phoenix in Mijdrecht. Badmintonvereniging Veenshuttle, Tennisvereniging de Ronde Vener en Centrum voor Beter Bewegen lieten deelnemers kennismaken met hun beweegaanbod.

Wethouder Rein Kroon steunt het initiatief en kwam een kijkje nemen. Het bleef echter niet bij alleen kijken, want hij werd zo enthousiast dat hij ook fanatiek meedeed met de clinic badminton.

Persoonlijk beweegadvies

Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en of bewegen, maar geen idee waar hebben waar dit kan, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld. Mocht je persoonlijk beweegadvies willen, dan is het mogelijk om contact op te nemen met Elzemieke van Empel. Zij is bereikbaar op 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl.