HomeNieuwsVoorronde NK Stoepranden in Mijdrecht

Voorronde NK Stoepranden in Mijdrecht

Ook dit jaar vindt in Mijdrecht één van de voorrondes voor het NK Stoepranden plaats. Iedereen van 6 tot 100+ jaar mag meedoen aan dit tijdloze spel. De voorronde is woensdag 10 juli van 14.00 tot 15.30 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De winnaars plaatsen zich voor het NK Stoepranden in Amersfoort op 22 september. Team Sportservice De Ronde Venen organiseert de voorronde in samenwerking met Jantje Beton.

Groot feest
“Stoepranden is een laagdrempelig spel dat iedereen kan spelen. Daarom nodigen we graag jong en oud uit om deel te nemen”, vertelt Rianne Schaap van Team Sportservice De Ronde Venen. “Vorig jaar was het een enorm succes. En de landelijke finale was één groot feest. Daarom regelen wij vervoer voor de deelnemers die de finale halen en hun begeleiders, zodat we het hen makkelijker maken bij dit mooie evenement in Amersfoort aanwezig te zijn.”

Meer informatie
Met vragen kan contact worden opgenomen met Rianne Schaap via telefoonnummer 06 29 37 12 77 of e-mailadres rchaap@teamsportservice.nl.