HomeNieuwsSportservice De Ronde Venen wordt Team Sportservice De Ronde Venen

Sportservice De Ronde Venen wordt Team Sportservice De Ronde Venen

Logo Sportservice De Ronde Venen

Sportservice De Ronde Venen gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice De Ronde Venen. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening. Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen. Daarom lanceert Team Sportservice De Ronde Venen, naast de nieuwe naam, ook een nieuwe website.

Positieve effecten
De missie van Team Sportservice De Ronde Venen is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijhorend logo. Wat niet verandert, zijn de buurtsportcoaches van Team Sportservice die nog steeds actief zijn in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen.

Frisse uitstraling
“De nieuwe uitstraling past goed bij onze organisatie”, vertelt sportconsulent Jorrit Hansen. “Binnen ons werk zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Het is goed dat dit ook middels een fris nieuw logo, een prachtige nieuwe website en de nieuwe naam zichtbaar wordt. Vooral dat laatste laat zien dat we een hecht team vormen met onze collega’s in andere gemeenten in de provincie Utrecht, maar ook in Noord-Holland en Zuid-Holland.”

Meer informatie
Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van onze projecten contact opnemen met Jorrit Hansen via jorrit.hansen@sportserviceprovincieutrecht.nl of 0347 77 87 88. Team Sportservice De Ronde Venen is onderdeel van de provinciale sportorganisatie Team Sportservice provincie Utrecht.