HomeNieuwsSportmix in Woerden

Sportmix in Woerden

Fysiotherapiepraktijk Betty Polderman start in samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht een nieuw en uniek aanbod: Sportmix. Dit is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder, met of zonder beperking. Vanaf woensdag 11 september 2019 is er elke woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur een leuk, afwisselend aanbod. Sportmix wordt gehouden in de gymzaal op de Dr. Kuyperlaan in Woerden. De eerste proefles is gratis.

Kennismaken met sport
Sportmix biedt inwoners de mogelijkheid om kennis te maken met diverse sport- en spelonderdelen. “Iedere week proberen we onder begeleiding van een fysiotherapeut een andere sport uit”, vertelt Macy Hartman van Team Sportservice. “Is een deelnemer na het uitproberen van de verschillende sporten geïnteresseerd in één bepaalde sport? Dan begeleiden wij hem of haar naar passend aanbod.”

Samen sporten
“Sportmix is een laagdrempelige activiteit en wordt op ieders persoonlijke niveau aangeboden”, vervolgt Macy. “Heb je wel of geen beperking, ben je al een sporter of wil je juist beginnen met beweging? Sportmix stimuleert ontmoeting en samenspel, zodat iedereen zicht welkom voelt. De kosten zijn 30 euro voor 10 lessen. Maar iedereen is welkom om een les vrijblijvend uit te proberen.

Meedoen of meer informatie?
Met vragen of om aan te melden, kan contact worden opgenomen met Macy Hartman van Team Sportservice provincie Utrecht via telefoonnummer 030-209 99 99 of e-mailadres mhartman@teamsportservice.nl.

Uniek Sporten
Het aanbod van Sportmix is natuurlijk ook te vinden op www.unieksporten.nl, hét platform waar alle beweegactiviteiten voor mensen met een beperking zijn verzameld. Meer informatie over sport- en beweegaanbod in Woerden is te verkrijgen bij Macy.